Ny Skovhjælper

Skovhjælperne

Østsjælland

Ny Skovhjælper


Som udviklingshæmmede og førtidspensionist har du muligheden for at arbejde som Skovhjælper hos Skovhjælperne Østsjælland. Alt du skal gøre er at kontakte os så vi kan aftale et uforpligtigende besøg, hvor en teamleder viser dig og evt. din hjemmevejleder eller pårørende rundt på Naturcenter Herstedhøje, i skoven, hos dyrene og på Ydergården. Et sådan besøg tager typisk 1 time og der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få et særligt indblik i Skovhjælpernes dagligdag.

 

Hvis du efter besøget har lyst på at arbejde som Skovhjælper, skal du kontakte din sagsbehandler så din kommune kan lave en aftale med Skovhjælperne. Typisk skal en sådan aftale tages op i kommunes visitationsudvalg, hvor behandlingstiden kan tage alt fra  en dag til to måneder. I aftalen er også en foreløbig opstartsdato. Denne dato er dog kun vejledende da den endelige visitation først skal være helt på plads.

 

I denne periode er du velkommen til at kigge forbi din forhåbentlige kommende arbejdsplads for at snuse lidt mere til de nye udfordringer der venter.

 

I øjeblikket har der været stor interesse i arbejdet som Skovhjælper og vi har derfor været nødsaget til at oprette en venteliste. Det er derfor ikke sikkert at vi kan tilbyde dig et arbejde som Skovhjælper fra den ene dag til den anden, men vigtigst er det at du tager kontakt til os så vi sammen kan tale mulighederne igennem.. 

SKOVHJÆLPERNE

SKOVHOLDET

NATURCENTER HERSTEDHØJE

CAFE / BUTIK

DYREHOLDETFØLG SKOVHJØÆLPERNE ØSTSJÆLLAND OG ALLE KVALITETERNE I SKOVBUTIKKEN

INFORMATION

NY SKOVHJÆLPER

PÆDAGOGSTUDERENDE

ARTIKLER

MEDIEKONTAKT

KONTAKT

MEDARBEJDERE

BESTYRELSEN
INDSATSOMRÅDER

ARBEJDSAFKLARING

RESSURCEFORLØB

BESKYTTET BESKÆFTIGELSE

AKTIVITETS- OG SAMVÆRSTILBUD

PRISER

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet | Ydergårdsvej 9 | DK-2620 Albertslund | Tlf.: (+45) 44 25 43 00 | Email: kontakt@snfv.dk | CVR.: 27 80 51 08 | Copyright © All Rights Reserved